Brannvern hjemme (Annet) 01.12.2023
De fleste dødsbranner skjer i hjemmet. Ved å øve på hva man skal gjøre om en brann oppstår, blir både barn og voksne tryggere på hva de skal gjøre. Har du en brannplan? Kjenner du sjekklisten for brannvern hjemme? 
Les >>>

Din rolle mot mobbing (Foreldrerollen) 24.11.2023
Mange barn opplever mobbing som kan få følger for resten av livet. Vi voksne bør også vite kjennetegn på mobbing og kunne avdekke det. Vi bør også vite hva vi kan gjøre for å forebygge og stoppe mobbing.
Les >>>

Slik stimulerer du til leselyst (Ferdigheter) 17.11.2023
Foreldre gir barna leselyst ved å lese selv, lese høyt for barna og vise interesse i det barna leser. Hjelp barna i å velge lesestoff som fenger. Husk at all lesing teller – også på skjerm.
Les >>>

Er du bekymret bør du melde ! -Barnevernet (Foredrerollen) 10.11.2023
Mange barn i Norge vokser opp under forhold som er bekymringsverdige. Barnevernet skal beskytte barn mot omsorgssvikt. Vi har alle et ansvar for å fortelle barnevernet om barn vi er bekymret for. Det er også mulighet til å be om hjelp til egen familie. Lær mer om barnevernet og hvordan det meldes bekymring.
Les >>>

Politiet advarer mot dette (Annet) 03.11.2023
Stadig flere personer blir utsatt for seksuell utnytting og utpressing på internett. Omegle er en chattetjenesten hvor man kan chatte med fremmede. Uten å registrere seg blir man koblet med fremmede som man kan chatte og se hverandre via video.
Les >>>

Er du en god idrettsforelder? (Foreldrerollen) 27.10.2023
Hvordan snakke om krig og terror? (Foreldrerollen) 17.10.2023
Skolevegring / ufrivillig skolefravær (Annet) 13.10.2023
Artikler fra arkivet >>>